Budget Line scheepsramen

Budget Line raamprofielen, hét betaalbare alternatief voor ouderwetse raamrubbers!

Veel booteigenaren vinden de investering voor nieuwe ramen in hun boot te hoog en niet in vergelijk met de waarde van de boot. In veel gevallen is dat ook terecht. Wij begrijpen dat en denken hiervoor dé oplossing te hebben.

Mogelijkheden

 • Voor het vervangen van oude raamrubbers
 • Hergebruik van uw bestaande glas
 • 5 verschillende kleuren condensvrij profiel
 • Binnen en buitenkant voorzien van Renolit folie
 • Profiel geschikt voor wanddiktes van 4-18 mm
 • Alléén vaste- en klapramen mogelijk

Hoe werkt de Budget Line?

 1. U haalt zelf uw ramen uit uw boot en brengt deze naar de technische afdeling van TOPwindows in Haskerdijken (Friesland). Hier wordt uw bestaande geharde glas beoordeeld en bij geschiktheid naar de fabriek in Middelburg gebracht.
 2. Binnen circa 2 weken krijgt u bericht dat u uw ramen met het nieuwe kunststof profiel kunt afhalen bij fabriek in Middelburg. De factuur dient volledig te zijn voldaan alvorens u de ramen volgens afspraak komt afhalen.
 3. Onze scheepsramen werken met een tegenlijst constructie. Dat wil zeggen dat er zowel aan de binnen- als de buitenzijde van de boot een profiel wordt gemonteerd die inelkaar klikken. Daardoor zal het Budget Line raam niet exact in uw boot passen. Het raamgat zal daarom iets groter gemaakt moeten worden. Desgewenst, kunnen wij een mal leveren voor slechts € 15,- per raam exclusief B.T.W.

Wilt u écht de voordeligste oplossing, dan leveren we de ramen zonder tegenlijst.
Het raamgat hoeft dan veelal niet te worden aangepast en u monteert uw nieuwe profielen eenvoudig met kit.

Voordelen Budget Line

 • De raamprofielen zijn leverbaar in 5 kleuren (aluminium grijs, antracietgrijs, donkerblauw, zwart en gebroken wit)
 • Een goedkoop alternatief, dat ook nog eens binnen circa 2 weken leverbaar is!
 • Uw boot krijgt een luxe uitstraling en eindelijk bent u van die zwarte, moeilijk te verwijderen strepen op uw verf af!
 • Wie wil dat niet?

Bent u geen doe-het-zelver, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van ons Full-Service Systeem: Premium Line.

Wij komen dan inmeten en verzorgen de monteren op uw locatie in Nederland.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer