Sélectionner une page

Zijn kunststof bootruiten eigenlijk wel duurzaam?

Ondanks het feit dat een kunststof bootruit minder hard en krasvast zijn dan glas zijn ze toch bijzonder duurzaam. De door ons gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en UV-bestendig.

Wat kost een kunststof bootruit?

De kosten van een kunsstof bootruit zijn afhankelijk van een aantal factoren waardoor het lastig is om op de website prijzen te noemen. Gaat het om een vlakke of een gebogen bootruit, een gevormde bootruit of om een bootluik? Daarnaast kunt u kiezen uit een verschillende materialen en kleuren. Voor meer informatie over de kosten adviseren wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en de bijbehorende kosten te bespreken.

Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn nieuwe acrylaat bootruit?

Naast de standaard transparante bootruit leveren wij ook een breed scala aan kleuren. U kunt kiezen uit diverse kleuren en diktes. Vraag naar de mogelijkheden en onze kleurendisplay.

Wat moet ik aanleveren om nieuwe bootruiten of bootramen te krijgen?

Aanleveren kan op één van de volgende manieren:

  1. Originele ruit zelf.
  2. Tekening met maten.
  3. Als digitaal bestand in .eps of .ai formaat (vector bestand).
  4. Mal van hout, papier of karton.

Wij kunnen de ruiten ook inmeten (vraag naar de mogelijkheden).

Hoe onderhoud ik mijn bootruit?

Op internet zijn verschillende produkten te vinden voor het reinigen vanuw bootruit maar het blijft het beste om zo min mogelijk met reinigingsmiddelen op de ruit te komen. Mochten de ruiten toch erg vies zijn dan moet u in ieder geval zorgen dat de ruit van te voren goed afspoelt wordt met water om krassen door zand e.d. te voorkomen.

METEN, PRODUCEREN EN OP LOCATIE MONTEREN DAT IS HET GEHEIM!!

Maar liefst 60 nieuwe kunststof ramen heeft Martijn Mijnster(Een van de monteurs van Boatglass.eu) mogen plaatsen deze week. De beurzen hebben storm gelopen! En het leukste is dat veel mensen bijvoorbeeld eerst de ramen in de salon hebben vervangen, en bij plaatsing zeggen: « Mooi Martijn, kun alle overige ramen ook even inmeten? Die mag je ook vervangen! » Fantastisch toch?
Dit mede door de inbouw en de perfecte pasvorm van onze ramen.

Martijn: het is gewoon heerlijk dat door je 2D inmeten de ramen er bij plaatsing haarfijn in passen.
De klanten stellen het ook zeer op prijs geen mallen meer te hoeven aanleveren!

Voir nos solutions ici

Fenêtres de bateaux

Les profilés en caoutchouc de la fenêtre de votre bateau doivent-ils être remplacés?

Ou en avez-vous assez de la condensation sur vos profilés de fenêtre en aluminium?

Lire plus

Fenêtres en forme

Nos fenêtres marines en forme sont faites dans une procédure spéciale. À l'aide d'un moule unique, nous sommes en mesure de fabriquer nos fenêtres d'un seul tenant. Nos fenêtres profilées peuvent être installées avec ou sans profilés de verrouillage en aluminium.

Lire plus

Projets spéciaux

Comme vous vous en doutez, aucun projet n'est fou pour nous! Grandes fenêtres, petits volets, courbes spéciales, nommez-le. Nos options sont (presque) illimitées! Découvrez les projets spéciaux que nous avons pu fournir derrière le lien ci-dessous.
Lees meer