Zijn kunststof bootruiten eigenlijk wel duurzaam?

Ondanks het feit dat een kunststof bootruit minder hard en krasvast zijn dan glas zijn ze toch bijzonder duurzaam. De door ons gebruikte materialen zijn van de beste kwaliteit en UV-bestendig.

Wat kost een kunststof bootruit?

De kosten van een kunsstof bootruit zijn afhankelijk van een aantal factoren waardoor het lastig is om op de website prijzen te noemen. Gaat het om een vlakke of een gebogen bootruit, een gevormde bootruit of om een bootluik? Daarnaast kunt u kiezen uit een verschillende materialen en kleuren. Voor meer informatie over de kosten adviseren wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden en de bijbehorende kosten te bespreken.

Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn nieuwe acrylaat bootruit?

Naast de standaard transparante bootruit leveren wij ook een breed scala aan kleuren. U kunt kiezen uit diverse kleuren en diktes. Vraag naar de mogelijkheden en onze kleurendisplay.

Wat moet ik aanleveren om nieuwe bootruiten of bootramen te krijgen?

Aanleveren kan op één van de volgende manieren:

  1. Originele ruit zelf.
  2. Tekening met maten.
  3. Als digitaal bestand in .eps of .ai formaat (vector bestand).
  4. Mal van hout, papier of karton.

Wij kunnen de ruiten ook inmeten (vraag naar de mogelijkheden).

Hoe onderhoud ik mijn bootruit?

Op internet zijn verschillende produkten te vinden voor het reinigen vanuw bootruit maar het blijft het beste om zo min mogelijk met reinigingsmiddelen op de ruit te komen. Mochten de ruiten toch erg vies zijn dan moet u in ieder geval zorgen dat de ruit van te voren goed afspoelt wordt met water om krassen door zand e.d. te voorkomen.

METEN, PRODUCEREN EN OP LOCATIE MONTEREN DAT IS HET GEHEIM!!

Maar liefst 60 nieuwe kunststof ramen heeft Martijn Mijnster(Een van de monteurs van Boatglass.eu) mogen plaatsen deze week. De beurzen hebben storm gelopen! En het leukste is dat veel mensen bijvoorbeeld eerst de ramen in de salon hebben vervangen, en bij plaatsing zeggen: “Mooi Martijn, kun alle overige ramen ook even inmeten? Die mag je ook vervangen!” Fantastisch toch?
Dit mede door de inbouw en de perfecte pasvorm van onze ramen.

Martijn: het is gewoon heerlijk dat door je 2D inmeten de ramen er bij plaatsing haarfijn in passen.
De klanten stellen het ook zeer op prijs geen mallen meer te hoeven aanleveren!

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer