Gebogen bootramen

Steeds meer en meer komen vragen bij Boatglass.eu over gebogen bootramen die niet meer gemaakt worden van gehard glas. Het is dus ook een prachtige aanvulling dat we bijna alle voorgebogen ruiten kunnen namaken van plexiglas.

Bootruit aan vervanging toe?

Bootruiten hebben niet het eeuwige leven en zijn na invloed van weer en wind op den duur aan vervanging toe. Het is vaak lastig of vaak niet meer mogelijk om deze ruiten via de reguliere weg te bestellen. Boatglass.eu heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van alle type ruiten van vlak, licht gebogen tot extreem gevormd! Met speciale 3D apparatuur zijn we in staat om bootruiten digitaal in te meten zodat de maat gegarandeerd is!

Wij leveren bootruiten, windschermen, dekluiken, schuifluiken, opdekruiten en portholes van speedboot tot luxe jacht!

Wij bieden het totaalconcept

Wij leveren niet alleen ruiten maar de montage behoort ook tot de mogelijkheden zodat u alles onder één dak heeft. Wij leveren en monteren ruiten in héél Europa.

NIEUW: Hardcoated toplaag, speciaal voor gebogen ramen! 99% van alle bootruiten worden vervaardigd uit gegoten acrylaten. Het nadeel van acrylaat is dat het licht krasgevoelig is. Door de ruiten aan beide zijden te voorzien van een super hardcoating wordt het krassen tot een minimum beperkt!

Voor extra informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer