Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen in uw boot of schip aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw alumininium raamprofielen méér dan zat? Veroorzaakt deze condens schimmel, verwering of verrotting van het hout rond uw ramen en op de vensterbanken? Dat kan anders!

Wij leveren TOPwindows scheepsramen met een kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber. Kies ook voor eersteklas kwaliteit én een zeer aantrekkelijke prijs! Voorkom narigheid en kies voor de gepatenteerde TOPwindows ramen met een kunststof profiel. En, het raam van TOPwindows heeft nog veel meer voordelen!

Condensvrij

Als gezegd, aluminium profielen condenseren en tasten het prachtige hout van uw binnenbetimmering absoluut aan. Onze raamprofielen condenseren niet! Vraag om een geheel vrijblijvende demonstratie.

Thermoprofiel houdt warmte binnen

De isolatiewaarde van aluminium is laag, hierdoor verdwijnt de warmte sneller uit uw boot. De thermische isolatiewaarde van de kunststof raamprofielen van TOPwindows is hoog. Dankzij dit thermoprofiel bespaart u dus aanzienlijk op uw ‘stookkosten’.

Gemak en veiligheid

Nieuwe ramen plaatsen in uw boot of schip kan nu heel gemakkelijk, dankzij de vele voordelen van TOPwindows:

  • Ramen opmeten op basis van uw oude raam met speciale 2D meetapparatuur, 100% maatwerk gegarandeerd!
  • Oude ramen hoeven niet gedemonteerd en weer gemonteerd te worden, dus ook geen mallen meer maken
  • Plaatsing door eenvoudige klikverbinding
  • Het TOPwindows raam is gemakkelijk demontabel, handig bij het schilderen van uw boot
  • Geen pasblokjes of schroefgaatjes voorboren door ons sterke kliksysteem in onze profielen
  • Schuiframen ook met horconstructie mogelijk
  • Horconstructie verwijderen niet nodig bij openen van het schuifraam
  • Het TOPwindows raam werkt brandvertragend

5 jaar fabrieksgarantie

TOPwindows geeft 5 jaar fabrieksgarantie waar de meeste leveranciers slechts 1 tot 2 jaar geven.

Glas- en kleurkeuze

Wij vinden het belangrijk dat u het raam kiest dat het best past bij uw boot of schip. U kunt kiezen uit enkele of dubbele beglazing. Het glas is in meerdere kleuren verkrijgbaar, het profiel ook. U heeft de keuze uit 4 verschillende profiel kleuren:
• lichtgrijs (alu-look)
• antracietgrijs
• crème (RAL 9001)
• zwart (RAL 9005)

Luxe uitstraling

Kwaliteit gaat boven alles. Maar natuurlijk wil uw oog ook wat. Dat weten wij als geen ander. Daarom voegen wij met onze ramen van TOPwindows nét dat beetje extra toe aan uw boot of schip. De ramen zien er professioneel uit en hebben een super strakke afwerking. Door het eenvoudige kliksysteem zijn er geen schroefjes of klemblokjes zichtbaar.

Wanddikte

Het profiel is geschikt voor een wanddiktes van 4 tot 18 mm. Overige maten op aanvraag.

Werkwijze

Nieuwsgierig naar onze werkwijze? Bekijk de video.

Spelregels

TOPwindows bootramen worden geproduceerd en geleverd onder verantwoordelijkheid van TOPwindows. Om perfecte scheepsramen te kunnen leveren, gebruiken zij enkele spelregels die je hier kunt inzien.

Productbrochure

Wilt u een brochure over het product ontvangen? Het is mogelijk!
Vraag nu een brochure aan!

Zelf Regelen?

Wilt u zelf uw ramen opmeten voor een vrijblijvende offerte? Dat kan. Download u hier onze inmeetinstructie met extra productinformatie..

Wilt u vrijblijvende informatie?

Neem gerust contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen en laten u graag kennismaken met dit stijlvolle innovatieve product.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer