Vlakke ruiten

Vlakke ruiten worden veelal toegepast op zeilboten en -jachten en worden uitgevoerd als opdekruit eventueel voor zien van schroefgaten en facetrand. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om onze vlakke ruiten op te sluiten in een aluminium omlijsting. Wij leveren ruiten voor alle merken zeilboten en -jachten.

Screening

De zwarte coating zorgt voor een betere hechting van de kit en heeft tevens een UV-werende werking tegen het verouderen van de montage kit.
Een ander voordeel is dat het geheel er netter uitziet omdat het de kit camoufleert.

NIEUW: Hardcoated toplaag, speciaal voor vlakke ramen!

99% van alle bootruiten worden vervaardigd uit gegoten acrylaten. Het nadeel van acrylaat is dat het licht krasgevoelig is. Door de ruiten aan beide zijden te voorzien  van een super hardcoating wordt het krassen tot een minimum beperkt! Vraag naar de mogelijkheden.

Voor extra informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer