Wat kost het?

Dat is de vraag die ons regelmatig gesteld wordt. We kunnen er kort over zijn.

Scheepsramen

Voor scheepsramen van TOPwindows met condensvrije profielen kunt u zelf eenvoudig een prijs aanvragen. Neem de maten op van uw ramen, geef uw wensen aan zoals ronde- of verstekhoeken, vaste, klap of schuifraam, de kleur van het glas, de kleur van de profielenen, enkel of dubbel glas en mail ons deze informatie. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een passende offerte.

Download hier de meetinstructie voor het zelf opmeten van de ramen t.b.v. een offerte voor scheepsramen

Gebogen ramen

Ramen vervaardigd van acrylaat moeten we altijd een offerte maken. Dit komt doordat elk raam anders gevormd moet worden. Geen raam of bootluik is hetzelfde. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Ja ik wil graag geheel vrijblijvende prijsinformatie over gebogen acrylaat bootruiten en -luiken. Neem dan hier contact op!

Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak met u om de ramen te komen opmeten en uw specifieke situatie te bekijken.

Ja ik wil graag inmeetbezoek plannen voor de scheepsramen van TOPwindows met 100% condensvrije profielen. Neem dan hier contact op!

De exacte meting van uw ramen wordt gedaan door de monteurs van TOPwindows bij u op lokatie met digitale meetapparatuur. Hierdoor heeft u 100% maatgarantie.

Betalingsvoorwaarden

50% aanbetaling bij opdracht
50% restbetaling dient bij levering te zijn voldaan.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer