Patrijspoorten met condensvrije profielen

Verweerd, beschimmeld, verrot hout rondom de ramen of condens op de profielen van ramen is niet langer nodig dankzij de TOPwindows patrijspoorten. 

De kunststof profielen van de patrijspoorten zijn geïsoleerd en condensvrij. Ze zijn leverbaar in enkel- en dubbelglas (PMMA), vaste en klapuitvoering en in 3 verschillende vaste maten.

Standaard worden de profielen in zwart of alu-look grijs geleverd en het glas in modern grijs. Andere kleuren op aanvraag. De patrijspoorten zijn geschikt voor een wanddikte van 4 tot 20 mm en uitwisselbaar met de belangrijkste merken patrijspoorten in de watersportbranche.
Informeer naar de mogelijkheden.

De patrijspoorten zijn verkrijgbaar in de maten:
375 x 175 mm radius 55
375 x 175 mm kogelrond
375 x 215 mm radius 55

Andere uitvoeringen en maten volgen binnenkort.

Vanzelfsprekend zijn de patrijspoorten UV- en zeewaterbestendig en voldoen ze naast de geldende ISO-normen aan de oceaan waardige CE-A eisen.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer