Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procede en door middel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder een bestaand aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons te gek! Informeer naar onze unieke werkwijze.

NIEUW: Hardcoated toplaag, speciaal gevormde ramen!

99% van alle bootruiten worden vervaardigd uit gegoten acrylaten. Het nadeel van acrylaat is dat het licht krasgevoelig is. Door de ruiten aan beide zijden te voorzien van een super hardcoating wordt het krassen tot een minimum beperkt!
 
Voor extra informatie neemt u contact op met een van onze adviseurs.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer