Inmeten & montage

Boatglass.eu heeft zijn productieproces afgestemd op het digitale tijdperk, dit biedt vele voordelen voor u. Nadat u ramen heeft besteld is het verstandig om u ramen te laten inmeten door onze experts met hun speciale 2 en 3D meetapparatuur.

Dit heeft voor u de volgende voordelen:

  • onbezorgd een zekere maatvoering richting producent
  • het vele werk van zelf mallen maken is niet nodig
  • meten is mogelijk aan de hand van de bestaande ramen in uw boot
  • demontage van bestaande ramen is niet nodig
  • maatgarantie

Kosten

Voor het inmeten van TOPwindows scheepsramen  bereken wij een vaste prijs van 78,65 Euro per raam. Vlakke ramen worden gemeten met speciale digitale 2D meetapparatuur.

Voor het op een eenvoudige manier monteren van de nieuwe ramen rekenen wij ook 151,25 Euro per raam. Deze kosten zijn exclusief eventueel meerwerk.

Voor het inmeten en/of monteren van speciaal gevormde of gebogen ruiten van acrylaat maken wij vooraf met u een prijsafspraak. Deze ramen worden gemeten met speciale 3D meetapparatuur. De prijs en de werkzaamheden zijn afhankelijk van de vormen en het formaat van het te digitaliseren oppervlak. Ook de vorm is bepalend voor montagetijd.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.
Reiskosten in onderling overleg.

Bekijk hier onze oplossingen

Scheepsramen

Zijn de rubberen raamprofielen van uw boot aan vervanging toe? Of bent u de condens op uw aluminium profiel helemaal beu? Wij leveren ramen met een prachtig kunststof profiel. Met vele voordelen ten opzichte van aluminium en rubber.

Lees meer

Gevormde bootruiten

Onze gevormde bootramen worden volgens een speciaal procedé en doormiddel van een unieke mal in zijn geheel gevormd. Onze ramen zijn geschikt voor montage met en zonder aluminium opsluit profiel. Geen vorm of maat is ons vreemd!

Lees meer

Specials

Zoals u inmiddels zult vermoeden is geen enkel project ons te gek! Grote ramen, kleine luiken, speciale rondingen, noem maar op. Onze mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt! Ondek de speciale projecten die wij mochten verzorgen achter onderstaande link.
Lees meer